CrèditPla Estudiant Dinàmic

El CrèditPla Estudiant Dinàmic està destinat a aquelles persones que volen estalviar per al futur dels seus fills, nets o nebots de manera progressiva per obtenir el millor rendiment possible.

Característiques

  • Aquest pla s’adreça a persones adultes amb fills, nebots, nets o menors al seu càrrec que estiguin interessades a contractar un pla d’estalvi pensant en el futur d’aquests menors.
  • També està pensat per a persones que volen estalviar per obtenir el millor rendiment possible de les seves aportacions. D’aquesta manera, en el moment de la contractació, el producte té en compte l’edat del menor amb la finalitat d’assolir el millor rendiment a cada moment.

Avantatges

  • L’estalvi creix mitjançant còmodes aportacions periòdiques i extraordinàrie.
  • Àmplia flexibilitat a l’hora d’ajustar, modificar o suspendre les aportacions periòdiques a realitzar.
  • En cas de necessitat, també pots disposar de l’estalvi acumulat.
  • Addicionalment, pots contractar una assegurança complementària de vida que garanteixi als beneficiaris la totalitat del capital (esperat) a venciment del producte, en cas de mort o invalidesa de la persona assegurada (tutor legal).

Rescats

Si el rescat es fa abans dels cinc anys que precedeixen la data de venciment, la companyia asseguradora podrà aplicar les penalitzacions següents

  • Durant el 1r any posterior a la contractació de la pòlissa: penalització del 2% del capital de rescat.
  • Durant el 2n any: penalització del 1,5% del capital de rescat.
  • Durant el 3r any: penalització de l’1% del capital de rescat.
  • Durant el 4r any: penalització de l’0,5% del capital rescatat.

Venciments

El venciment mínim es produirà en la data del 18è aniversari del fill. En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic.

Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda o en una combinació entre capital i renda.

Venciments

El venciment mínim es produirà en la data del 18è aniversari del fill. En arribar al venciment, es disposarà de tot el capital en un cobrament únic.

Seguint la voluntat del client, aquest capital es podrà transformar en una renda o en una combinació entre capital i renda.

Preguntes freqüents

Si tens dubtes sobre els nostres productes, pots consultar el recull de preguntes habituals que hi ha disponible en aquest apartat.

Calcula la teva jubilació

Vols saber quins ingressos podràs gaudir el dia de la teva jubilació?

 
En tres senzills passos pots saber què et manca per arribar al nivell d’ingressos desitjats per a la jubilació i obtenir un informe personalitzat de la simulació i dels nostres productes d’estalvi.