Crèdit Andorrà Assegurances

On som
Ens en fem càrrec
Crèdit AndorràCrèdit Andorrà

Crèditvida Integral

Crèditvida Integral

Crèditvida Integral és una innovadora assegurança de vida risc que, a més de donar cobertura per defunció i invalidesa total i permanent, ofereix també cobertura en la prevenció del càncer i els accidents cardiovasculars. A més, retorna el 25% de les primes pagades per l’assegurat des de la contractació de l’assegurança.

A Crèdit Andorra ens preocupem perquè els nostres clients puguin gaudir de molts anys de benestar en la companyia dels seus éssers més estimats. Per això posem a la teva disposició el Crèditvida Integral, una assegurança amb la màxima confiança per viure tranquil·lament i cobrir els qui més t’estimes davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir, com també per prevenir els riscos actuals més comuns. 

  • Pensada per a persones entre 18 i 55 anys (ambdós inclosos) que es preocupen pel futur dels seus.
  • Inclou, sense cap cost addicional, serveis preventius per detectar de manera precoç malalties com ara el càncer o accidents cardiovasculars.
  • I, a més, conscients de la importància de valorar l’estalvi per sobre la despesa, l’assegurança retorna de manera automàtica el 25% de les primes pagades des de la data de contractació de la pòlissa quan l’assegurat compleix 65 anys.

Les assegurances de Crèdit Andorrà són productes contractats amb Crèdit Assegurances, SAU.